Wednesday, 16 March 2011

Knp aku dah lama tak update blog???

Pehhh..lama betul aku tak update blog dan selama itu jugak lah aku tak berdiet..Aku belasah semua jenis makanan.Nasib baik berat aku masih 56kg lagi..he..he..Oleh kerana malu dengan diri sendiri sbb tak berdiet dan semangat nak kurus dah hilang entah kemana pun aku tak tahu....Pada hari ini,aku berjanji,aku akan mula start berdiet semula pada hari esok (17/3/2011)...MESTI!!!!!MESTI!!!!..

1 comment: